Kontakt


Telefonnummer & adress

0503-109 00

Stora Torget 1, 544 30 Hjo

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag – Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag & Helgdag

Lunchtider

Vardagar

Hitta till oss / karta


Foto på Restaurang Mings köpdisk som är röd med guldiga mönster i kinesisk stil, gröna växter och blommor i skyltfönster bredvid och på disken. Kinesisk inredning.

Om Restaurang Ming

Vi är en familjeägd kinarestaurang som har funnits sedan år 2004. Restaurangen ligger beläget i hjärtat av Hjo och har endast några meter till den vackra sjön Vättern. 

Vår restaurang är populär bland lokalbefolkningen och människor från närliggande orter. Under sommaren lockar även Hjos idylliska omgivningar turister från olika delar av världen som besöker vår restaurang. 

På restaurangen finns ca 25 sittplatser året om och sommartid utökas antalet med uteservering. Vi erbjuder bordsbokning om önskas. Vill ni äta hos oss i ett större sällskap? Inga problem! Ring oss så fixar vi det!

Foto på matplatserna inne på Restaurang Ming, vita stolar och bord, röda rislampor i kinesisk stil hänger i taket, kinesisk konst på väggarna och i taket. Kinesisk inredning.
Foto på utsidan av Restaurang Ming, blommande körsbärsträd i förgrunden.

Denna webbplats använder cookies som hjälper oss att förbättra din upplevelse. Om du fortsätter använda webbplatsen tillåter du att vi hanterar cookies.  Lär dig mer